27.12.20

fragmenten:

27.12.20 - 01.01.21

KVM Praat

De muziekindustrie is ontzettend hard getroffen door de Coronacrisis. Bing en Nick van Koninkrijk van Muziek staan hierbij stil met getroffen organisatoren, artiesten, boekers, leveranciers én behandelen toffe muziek van de gasten.

Het zou een keihard jaar worden voor Ruud en Joost. WOO HAH had een crazy line up opgesteld, Poppodium 013 had ontelbaar toffe shows bevestigd maar helaas... Bing en Nick gaan met de mannen in gesprek. Waar komen de heren vandaan? Hoe ziet hun dag eruit? Hoe zien ze de toekomst? En, welke artiesten zouden ze graag willen verwelkomen op WOO HAH? Dat en veel meer hoor je tijdens Koninkrijk van Muziek Praat met deze twee hele toffe en speciale gasten.

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
error: Content is protected !!