27.12.20

fragmenten:

27.12.20 - 01.01.21

DE VANGST VAN...

Tijdens dit blok wordt een gast uitgenodigd die zijn/haar meest belangrijke, favoriete, gewaardeerde of juist meest beluisterde tracks in het jaar 2020 komen spelen. De tracks die 2020 voor onze gast symboliseren. Bing en Nick behandelen de top-3 live in de uitzending met de gast en de rest van de uitzending luisteren we gezamenlijk naar de tracks.

10WEEKS schuift aan bij Bing en Nick om zijn top 3 te behandelen om vervolgens de rest van het item zijn favoriete tracks van 2020 aan elkaar te mixen. 'Fijn en ontzettend prettig om met 10WEEKS de eerste De Vangst Van af te trappen. Hoop dat 'ie een aantal x Young Thug en D-Block Europe draait' aldus Bing.

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
error: Content is protected !!