Categories
Uncategorized

Privacyverklaring

privacyverklaring

Radio Glas is een onderdeel van Koninkrijk van Muziek, gevestigd aan Tramkade 20, 5211VB Den Bosch. Radio Glas is verantwoordelijk voor de verwerking van persoonsgegevens zoals weergegeven in deze privacyverklaring.

Contactgegevens:

https://radioglas.nl

info@koninkrijkvanmuziek.nl

Persoonsgegevens die wij verwerken

Radio Glas verwerkt uw persoonsgegevens doordat u gebruik maakt van onze diensten en/of omdat u deze zelf aan ons verstrekt. Hieronder vindt u een overzicht van de persoonsgegevens die wij verwerken:

- Voor- en achternaam
- E-mailadres
- IP-adres
- Locatiegegevens
- Gegevens over uw activiteiten op onze website
- Internetbrowser en apparaat type

Bijzondere en/of gevoelige persoonsgegevens die wij verwerken

Onze website en/of dienst heeft niet de intentie gegevens te verzamelen over websitebezoekers die jonger zijn dan 16 jaar. Tenzij ze toestemming hebben van ouders of voogd. We kunnen echter niet controleren of een bezoeker ouder dan 16 is. Wij raden ouders dan ook aan betrokken te zijn bij de online activiteiten van hun kinderen, om zo te voorkomen dat er gegevens over kinderen verzameld worden zonder ouderlijke toestemming. Als u er van overtuigd bent dat wij zonder die toestemming persoonlijke gegevens hebben verzameld over een minderjarige, neem dan contact met ons op via info@koninkrijkvanmuziek.nl, dan verwijderen wij deze informatie. - Internetbrowser en apparaat type

Met welk doel en op basis van welke grondslag wij persoonsgegevens verwerken

Radio Glas verwerkt uw persoonsgegevens voor de volgende doelen:

- U te kunnen bellen of e-mailen indien dit nodig is om onze dienstverlening uit te kunnen voeren
- U te informeren over wijzigingen van onze diensten en producten

Geautomatiseerde besluitvorming

Radio Glas neemt niet op basis van geautomatiseerde verwerkingen besluiten over zaken die (aanzienlijke) gevolgen kunnen hebben voor personen.

Hoe lang we persoonsgegevens bewaren

Radio Glas bewaart uw persoonsgegevens niet langer dan strikt nodig is om de doelen te realiseren waarvoor uw gegevens worden verzameld. Wij hanteren de volgende bewaartermijnen voor de volgende (categorieën) van persoonsgegevens:

Contactformulier – ingevoerde gegevens – 1 jaar

Delen van persoonsgegevens met derden

Radio Glas verstrekt uitsluitend aan derden en alleen als dit nodig is voor de uitvoering van onze overeenkomst met u of om te voldoen aan een wettelijke verplichting.

Cookies, of vergelijkbare technieken, die wij gebruiken

Radio Glas gebruikt alleen technische en functionele cookies. En analytische cookies die geen inbreuk maken op uw privacy. Een cookie is een klein tekstbestand dat bij het eerste bezoek aan deze website wordt opgeslagen op uw computer, tablet of smartphone. De cookies die wij gebruiken zijn noodzakelijk voor de technische werking van de website en uw gebruiksgemak. Ze zorgen ervoor dat de website naar behoren werkt en onthouden bijvoorbeeld uw voorkeursinstellingen. Ook kunnen wij hiermee onze website optimaliseren. Wij verwijzen u graag naar onze cookieverklaring waarin concreet wordt aangegeven welke cookies wij gebruiken, er bij u aanstaan en hoe u deze uit kunt zetten en/of verwijderen.

Gegevens inzien, aanpassen of verwijderen

U heeft het recht om uw persoonsgegevens in te zien, te corrigeren of te verwijderen. Daarnaast heeft u het recht om uw eventuele toestemming voor de gegevensverwerking in te trekken of bezwaar te maken tegen de verwerking van uw persoonsgegevens door Radio Glas en heeft u het recht op gegevensoverdraagbaarheid. Dat betekent dat u bij ons een verzoek kunt indienen om de persoonsgegevens die wij van u beschikken in een computerbestand naar u of een ander, door u genoemde organisatie, te sturen. U kunt een verzoek tot inzage, correctie, verwijdering, gegevensoverdraging van uw persoonsgegevens of verzoek tot intrekking van uw toestemming of bezwaar op de verwerking van uw persoonsgegevens sturen naar info@koninkrijkvanmuziek.nl. Om er zeker van te zijn dat het verzoek tot inzage door u is gedaan, vragen wij u een kopie van uw identiteitsbewijs met het verzoek mee te sturen. Maak in deze kopie uw pasfoto, MRZ (machine readable zone, de strook met nummers onderaan het paspoort), paspoortnummer en Burgerservicenummer (BSN) zwart. Dit ter bescherming van uw privacy. We reageren zo snel mogelijk, maar binnen vier weken, op uw verzoek. Radio Glas wil u er tevens op wijzen dat u de mogelijkheid heeft om een klacht in te dienen bij de nationale toezichthouder, de Autoriteit Persoonsgegevens. Dat kan via de volgende link: https://autoriteitpersoonsgegevens.nl/nl/contact-met-de- autoriteit-persoonsgegevens/tip-ons

Hoe wij persoonsgegevens beveiligen

Radio Glas neemt de bescherming van uw gegevens serieus en neemt passende maatregelen om misbruik, verlies, onbevoegde toegang, ongewenste openbaarmaking en ongeoorloofde wijziging tegen te gaan. Als u de indruk heeft dat uw gegevens niet goed beveiligd zijn of er aanwijzingen zijn van misbruik, neem dan contact op met onze klantenservice of via info@koninkrijkvanmuziek.nl

Categories
Uncategorized

takeover

fragmenten:

27.12.20 - 01.01.21

takeover

Elke dag een andere organisatie die een uur lang zendtijd krijgt die ze geheel zelf mogen invullen. Geen hokjes, geen kaders. Precies zoals Radio Glas is. Ready, set, takeover.

Tijdens de allereerste Takeover is het de beurt aan de mannen van het immens succesvolle concept SMÈRRIG. Verwacht de fijnste classic hiphop, R&B en guilty pleasures. Zit je klaar?

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Categories
Uncategorized

Vangst van de dag

fragmenten:

27.12.20 - 01.01.21

DE VANGST VAN...

Tijdens dit blok wordt een gast uitgenodigd die zijn/haar meest belangrijke, favoriete, gewaardeerde of juist meest beluisterde tracks in het jaar 2020 komen spelen. De tracks die 2020 voor onze gast symboliseren. Bing en Nick behandelen de top-3 live in de uitzending met de gast en de rest van de uitzending luisteren we gezamenlijk naar de tracks.

10WEEKS schuift aan bij Bing en Nick om zijn top 3 te behandelen om vervolgens de rest van het item zijn favoriete tracks van 2020 aan elkaar te mixen. 'Fijn en ontzettend prettig om met 10WEEKS de eerste De Vangst Van af te trappen. Hoop dat 'ie een aantal x Young Thug en D-Block Europe draait' aldus Bing.

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Categories
Uncategorized

slotoffensief

fragmenten:

27.12.20 - 01.01.21

slot-
offensief

Het einde van de dag in zicht maar niet voordat het slotoffensief begint. Maak je dag af met een knal van een uur. We vlammen nog even flink door met uiteenlopende DJ’s van eigen bodem.

De eerste dag van Radio Glas sluiten we af met een bang. Bonxo & Serge V zullen ervoor zorgen dat je niet stil blijft zitten zo op de zondagavond.

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Categories
Uncategorized

KVM Praat

fragmenten:

27.12.20 - 01.01.21

KVM Praat

De muziekindustrie is ontzettend hard getroffen door de Coronacrisis. Bing en Nick van Koninkrijk van Muziek staan hierbij stil met getroffen organisatoren, artiesten, boekers, leveranciers én behandelen toffe muziek van de gasten.

Het zou een keihard jaar worden voor Ruud en Joost. WOO HAH had een crazy line up opgesteld, Poppodium 013 had ontelbaar toffe shows bevestigd maar helaas... Bing en Nick gaan met de mannen in gesprek. Waar komen de heren vandaan? Hoe ziet hun dag eruit? Hoe zien ze de toekomst? En, welke artiesten zouden ze graag willen verwelkomen op WOO HAH? Dat en veel meer hoor je tijdens Koninkrijk van Muziek Praat met deze twee hele toffe en speciale gasten.

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Categories
Uncategorized

Glaswerk

fragmenten:

27.12.20 - 01.01.21

Glaswerk

Tijdens het programma Glaswerk nemen Bossche horeca-ondernemers Radio Glas over op geheel eigen wijze. Hoe zorgen ze dat wij onze mond houden? Door te doen waar ze het beste in zijn: door voor ons te koken!

DIT, wie kent deze zaak niet? Heerlijke lunch, lekkere koffie én een goeie dosis humor. Welke muziek draaien ze op de werkvloer? Daar kom je tijdens Glaswerk met DIT achter!

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Categories
Uncategorized

Manify Out of Office

fragmenten:

27.12.20 - 01.01.21

Manify: out of office

Of je nou vakantie hebt of net terug van je werk, de DJ’s van MANIFY bezorgen jou het lekkerste Out of office-gevoel.

Twee uur lang thuis je voetjes van de vloer want Chelsea is in tha house tijdens de eerste MANIFY: Out of Office.

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Categories
Uncategorized

Straffe Bak

fragmenten:

27.12.20 - 01.01.21

manify Straffe bak

Met een lekker bakkie van CoffeeLab scheuren in een mooie bolide door Den Bosch, terwijl de mannen van MANIFY een interessante gast interviewen. Handen aan het stuur en je ogen op de weg want hier wil je niets van missen!

Laurens Roels van M'EAT/Tappunt stapt met MANIFY in 'n mooie bolide tijdens de eerste aflevering van Straffe Bak. Een gezellig, fijn en interessant gesprek gegarandeerd!

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Categories
Uncategorized

Takkies

fragmenten:

27.12.20 - 01.01.21

op de block

Een dagelijkse verse dosis jeugdigheid waar jongeren worden uitgelicht en tot bloei komen.

Schoenen, schoenen, schoenen en nog een schoenen. Hele dure, hele mooi en hele aparte. De mannen van United Era weten wel raad met elke exclusieve patta. Een uur lang takkie met Lindley over hun onderneming en hoe ze de grootste rappers laten lopen in hun sneakers. Dat en meer zie én hoor je zondag 27 december om 14:00 tijdens de eerste aflevering van Op De Block op Radio Glas!

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Categories
Uncategorized

De start met Bing en NIck

fragmenten:

27.12.20 - 01.01.21

DE START MET BING & NICK

Begin je dag goed met Bing en Nick van Koninkrijk van Muziek. Nieuws, de laatste ontwikkelingen / bizarre feitjes én de beste muziek volgens de twee heren van de afgelopen tijd komen aan bod. Klaar voor de start? Af!

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp